Crizal Prevencia UV

crizalCrizal Prevencia UV – cea mai recenta inovatie din familia Crizal – ofera o mai buna protectie pentru sanatatea ochilor. Razele UV periculoase si lumina albastra-violet sunt filtrate, in timp ce lumina utila este lasata sa treaca. Astfel, Crizal Prevencia ajuta la prevenirea imbatranirii premature a ochilor.

Lumina joaca un rol foarte important in sanatatea de zi cu zi:

  • Lumina din domeniul vizibil este extrem de importantă pentru perceperea lumii înconjurătoare: forme, detalii, culori
  • Lumina blue-turcoaz este foarte importantă pentru sănătate în ansamblu: reglarea ciclurilor de somn/veghe, dispoziție, performanțe cognitive etc.

Dar lumina poate fi si cauza ibatranirii premature a ochilor:

  • Razele UV sunt daunatoare pentru ochi, asa cum sunt si pentru piele,actiunea lor acumulandu-se pe parcursul întregii vieti si grabind îmbatranirea ochilor si aparitia cataractei.
  • Lumina blue-violet daunatoare a fost identificata recent ca fiind nociva pentru celulele retinei. Cauzand leziuni oculare pe termen lung, ea poate grabi aparitia degenerescentei maculare legate de varsta (AMD).

crizal-UV

Razele UV si lumina blue-violet sunt prezente peste tot, atat in mediul exterior cat si in spatii inchise. Este recomandat sa ne protejam pe parcursul intregii zile si a întregului an.

Radiaţiile UV sunt pretutindeni şi au un impact direct şi cumulativ asupra sănătăţii ochilor, putând duce la afecţiuni ireversibile ale ochilor.

Protejaţi-vă ochii aşa cum vă protejaţi şi pielea!

De acum, toate lentilele Crizal vă oferă cea mai bună protecţie UV** în categoria lor, datorită unui filtru UV exclusiv. Acesta blochează 100% radiaţiile  UVA şi UVB care vin din faţă  şi elimină reflexiile UV pe suprafaţa concavă a lentilelor.

De acum, toate lentilele Crizal au un factor de protecţie E-SPF=25** pentru lentilele incolore şi Transitions şi de 50+** pentru lentilele de soare Crizal Sun UV.

E-SPF=25 înseamnă că purtătorii sunt de 25 de ori mai protejaţi cu lentile decât fără.

Important:

Lentilele incolore nu pot înlocui lentilele de soare, în special vara. În primul rând ramele mari ale ochelarilor de soare reduc cantitatea de radiaţii UV care ar pătrunde spre ochi prin părţile laterale. În al doilea rând lentilele colorate de soare vă oferă un confort vizual sporit reducând lumina puternică, iar lentilele de soare polarizante reduc atât lumina puternică cât şi reflexiile orbitoare.

Crizal Prevencia

1. Filtreaza lumina daunatoare

  • Reduce rata de distrugere a celulelor retiniene* cu 25%* datorită filtrării luminii albastre-violet. Eficiență dovedită de testele in vitro. Un nivel de protecție care ar putea diminua riscul de AMD.
  • Oferă o protecție de 25 ORI mai eficientă împotriva razelorUV în comparație cu ochiul neprotejat**.

2. Lasa sa treaca lumina esentiala

  • Filtrarea selectivă permite trecerea a maximum de lumină vizibilă, inclusiv cea blue-turcoaz, păstrându-i efectele benefice pentru vedere și pentru sănătate în general.

3. Confera cea mai buna vedere si transparența de durata, oferind cea mai completa protecție impotriva reflexiilor, zgarieturilor, murdariei, prafului și apei

murdarie

Murdarie

praf

Praf

apa

Apa

reflexii

Reflexii

zgarieturi

Zgarieturi

Acest tratament este disponibil pe toate tipurile de lentile Essilor: monofocale, bifocale, progresive, fotocromatice sau polarizate.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.