DuraVision Platinum, tehnologia pentru lentile de la Carl Zeiss

zeiss-lentileVederea optima nu este garantata doar de o prescriptie corecta a acuitatii dumneavoastra ci si de tratamentele de pe suprafata lentilelor pe care le veti achizitiona. Tratamentele antireflex finiseaza lentilele dumneavoastra, facandu-le perfecte. Ele transforma ochelarii dumneavoastra intr-o opera de arta a tehnologiei ce va va ajuta sa va bucurati de un confort vizual deosebit.

Lentilele executate cu ajutorul tehnologiei DuraVision Platinum au noua straturi ultrasubtiri care includ: durificare, antireflex si la final stratul Clean Coat, ceea ce le face mai usoare, mai dure, robuste, rezistente la murdarie si usor de curatat, cu proprietati antireflex de prima calitate.

 1. Antireflexul, necesar pentru orice tip de lentila. Orice suprafata a lentilelor reflecta lumina, ceea ce poate fi suparator. Un antireflex de calitate asigura nu doar o vedere buna, prin imbunatatirea calitatii vederii ci elimina si reflexiile suparatoare. Totodata orice persoana care va priveste va beneficia de acesta, deoarece ochii dumneavoastra se vor vedea prin lentile, fara ca reflexiile sa impiedice acest lucru. Acoperirile antireflex imbunatatesc lectura si condusul pe timp de noapte.
  Un antireflex de calitate consta in straturi diferite de depuneri, care interactioneaza pentru a asigura un efect optim, astfel incat reflexiile cauzate de diferitele lungimi de unda ale luminii ce vin din directii diferite, sa fie micsorate, reducand deasemenea oboseala oculara.
 2. Durificarea
  Este necesara pentru lentilele din material plastic, care nu sunt atat de dure ca si sticla si sunt mai usor de zgariat.De aceea, durificarea este recomandata pentru a creste durabilitatea lentilelor. Tehnologia ZEISS DuraVision Platinum este o combinatie de antireflex si durificare foarte rezistenta, care protejeaza stratul antireflex.
  Duritatea acestui tratament egaleaza sau chiar intrece calitatile sticlei, fiind de trei ori mai dure decat lentilele din plastic fara tratamente.
 3. Lentilele executate cu ajutorul tehnologiei DuraVision Platinum au noua straturi ultrasubtiri care includ: durificare, antireflex si la final stratul Clean Coat, care creeaza o suprafata perfect finisata. Ca urmare, murdaria si umezeala aluneca de pe suprafata lentilei iar acestea raman curate mai mult timp, iar curatarea lor este mai usoara.
 4. Stratul antistatic, protejeaza lentila de praf, iar stratul hidrofob-oleofob face lentilele mai usor de cuatat, deoarece apa si grasimea nu adera la suprafata lentilei, putand fi curatate doar prin pulverizarea solutiei pe ele.

Tehnologia DuraVision Platinum va ofera un sistem integrat de depunere a straturilor, din care rezulta o suprafata a lentilei de trei ori mai dura decat generatia anterioara de lentile cu antireflex de la Zeiss si cu 35% mai dure decat lentilele din sticla cu antireflex de la Zeiss, o culoare reziduala albastra ce reduce reflexiile suparatoare cu 20% in plus fata de lentilele cu antireflex verde conventionale de la Zeiss.

zeiss-duravision

DuraVision Platinum este cel mai robust si mai performant tratament pentru lentile Zeiss.

 • mai dur
 • mai rezistent la murdarie
 • mai usor de curatat
 • mai putine reflexii

Cele mai rezistente lentile Zeiss realizate vreodata:

 • sunt foarte rezistente la zgarieturi
 • sunt antistatice, nu atrag praful si murdaria si trebuie curatate mult mai rar
 • se curata usor si repede
 • ofera transparenta si claritate de cristal datorita tratamentului antireflex extrem de perfor-mant, evident mai ales la vederea pe timpul noptii.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.