Noua tehnologie impotriva aburirii lentilelor

Aburirea ochelarilor este o problema majora pentru cei care poarta ochelari. Aceasta apare datorită variatilor rapide de temperatura intr-un mediu cu umiditate. Aburirea poate aparea in orice moment al zilei si in orice situatie:

antiaburire

  • La trecerea dintr-un mediu rece intr-un mediu cald, ca atunci cand iesiti dintr-o incapere cu aer conditionat si intrati intr-un loc calduros, va facilita totdeuna  aburirea ochelarilor.
  • Aburirea lentilelor apare cand practicam activitati sportive precum: alergare, ciclism, tenis, schi.
  • Cand mediul de lucru in care precizia si securitate sunt o prioritate pentru purtatori, unde purtarea unei masti sau a unor ochelari de protectie este obligatorie, unde schimbarea de mediu este constanta

Astfel au fost dezvoltate noi tratamente ce se pot utiliza de catre oricine are probleme cu aburirea ochelarilor si se poate aplica pe toate tipurile de lentile.

Lentila astfel tratata  este activata de un activator prin simpla adaugare a unei picaturi de solutie pe fieacare suprafata a lentilei. Se sterge usor suprafata cu o laveta avand grija sa se acopere cu solutie intreaga  suprafata a lentilei, dupa care purtatorii de ochelari vor descoperi ca vederea lor devine perfecta, fara nici o urma de aburire, timp de o saptamana.

Totusi, producatorii s-au gandit la o solutie si pentru cei care nu au aplicat pe lentile acest tip de tratament si au lansat pe piata lavete anti-aburire, care pot fi folosite orice tip de lentile sau tratament aplicat acestora. Efectul antiaburire poate fi aplicat pe lentile oricând este necesar printr-o simplă ştergere cu laveta. O lavetă poate fi reutilizată de 20 de ori.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.