Lentile pentru ochii obositi

Zeiss Digital lens si  Hoya Nulux Active sunt lentilele proiectate in scopul de a imbunatati vederea la aproape si a preveni oboseala oculara care apare la lucrul aproape sau cand utilizati  laptopul, tableta si telefonul mobil.

Aceasta categorie de lentile se mai numeste si lentile pentru ”ochi obositi”. Ele sunt utile in mod special pentru persoanele intre 35-40 ani, apropiate de varsta prezbiopiei, pentru hipermetropi, pentru persoanele cu deficit de focalizare a caror ochi obosesc usor si pentru cei care lucreaza multe ore la aproape, fixand monitorul sau laptop-ul, pentru medici, profesori  si munca de birou.

zeiss-1

Nulux Active furnizeaza acomodatiei o sustinere mai buna  fata de  o lentila monofocala, garantand o vedere relaxata si o corectie pentru mai mult de o singura distanta, ce previne oboseala, durerile de cap, efortul ocular  pentru a acomoda la distanta de lucru. Cu aceste lentile va puteti mentine performantele vizuale pentru mai mult timp indiferent ca lucrati la birou sau cititi.

Aceste lentile sunt proiectate pentru persoane active care trebuie sa focalizeze la distante diferite de multe ori pe parcursul zilei.Se produc in doua variante functionale: +0.53 dpt  pentru varste peste 20 ani si +0.88 dpt pentru cei intre 35 si 42 ani.

Avantajul acestor lentile este ca fac o trecere mai lina catre un ochelar multifocal.

Designul Nulux Active este destinat indeosebi diminuarii, dar chiar si prevenirii senzatiei de oboseala oculara intalnita frecvent, in special in cazul persoanelor care folosesc intensiv vederea la aproape (ex: cititul, desenatul, lucrul la computer etc).

Avantajele oferite:

  • Focusare si refocusare relaxata
  • Claritate si profunzime optima a campului visual
  • Vedere relaxata pe tot parcursul zilei, fara niciun efort suplimentar.

Zeiss Digital

zeiss-digitalLentilele Zeiss Digital sunt proiectate pentru a intampina nevoile vizuale ale persoanelor intre 30 si 40 ani care se confrunta cu disconfortul ocular la activitatile desfasurate aproape pentru prima oara, indiferent daca au mai purtat ochelari monofocali sau nu.

Aceste lentile multifocale pentru tinerii prezbiti se pot comanda cu aditii intre 0.5 si 1.25 dpt si au un culoar de progresie scurtat pentru trecerea rapida de la zona vizuala pentru departare la  cea de apropiere asigurand o vedere perfecta.

Sunt recomandati si copiilor cu probleme de focalizare aproape, ajutandu-i sa citeasca sau sa invete o perioada mai mare fara a se confrunta cu efortul si oboseala oculara.

Dispozitivele digitale pun la incercare ochii, folosirea lor frecventa si alternarea focalizarii distanta-aproape e foarte solicitanta pentru muschii oculari si pot duce la vedere neclara, ochi uscati si obositi,  din cauza scaderii acomodatiei.

Design-ul lentilelor Zeiss Digital este adaptat distantei reduse (30 cm) la care sunt utilizate acestea fata de distanta normala de lucru aproape(38-40 cm).

Lentilele Zeiss Digital ajuta utilizatorii de dispozitive digitale sa isi mentina vederea clara si focalizarea pe parcursul zilei.

Avantaje

  • Focalizare mai usoara la distante reduse
  • Vedere fara stres si fara efort
  • Adaptare usoara la diferitele distante de lucru
  • Lentile optimizate pentru a sustine vederea la aproape
  • Adaptare usoara  pentru purtatorii de lentile monofocale.

Filtrul Blue Protect este disponibil pentru aceste lentile: Duravision Blue Protect pentru Zeiss Digital si  Blue Control pentru Nulux Active de la Hoya,pentru a filtra lumina albastra daunatoare emisa de  dispozitivele digitale.

Daca suferiti de vedere neclara si  efort  va sfatuim sa veniti sa vedem daca lucrul la aproape determina aceasta problema.

zeiss-digital2

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.