Lentile progresive ESSILOR

Essilor reprezinta emblema calitatii in domeniul lentilelor progresive.

Cu o experienta de pente 50 ani de in producerea lentilelor progresive, Essilor aduce o gama variata de lentile progresive de inalta calitate.

Varilux Physio 2.0

Perceperea detaliilor, a texturilor şi a imaginilor este optimizată la aceste lentile progresive, chiar şi în condiţii de luminozitate slabă.

Mărimea pupilei evoluează o dată cu nivelul de luminozitate din mediul ambiant, precum şi cu alţi factori cum ar fi distanţa obiectelor pe care le privim sau vârsta pe care o avem. Aceste variaţii ale mărimii pupilei influenţează foarte mult calitatea vederii în cazul persoanelor care poartă ochelari. De aceea, aceste variaţii sunt luate în considerare în conceperea lentilei.

Performanţa extraordinară a Varilux Physio®2.0 se bazează pe 2 tehnologii unice:

  • Tehnologia W.A.V.E. 2.0 este o metodă revoluţionară de calcul în optica lentilei. Ea permite optimizarea tehnicii frontului de undă indiferent de luminozitate, analizând variaţiile diametrului pupilei. Beneficiaţi astfel de o vedere de inaltă  rezoluţie, chiar şi la lumină slabă.
  • Şlefuirea digitală avansată este un proces de fabricaţie de o precizie extraordinară (0,1 microni). Varilux Physio® 2.0 oferă soluţia cea mai precisă, oricare ar fi tipul de corecţie de care aveţi nevoie.

Varilux S series

Acestea sunt primele lentile progresive care ofera un nou standard de performanta tehnologica si permit atat un camp vizual largit, cat si o stabilitate superioara a imaginii, comparativ cu celelalte lentile existente pe piata la momentul actual.

Aceasta noua gama de lentile are la baza noi tehnologii dezvoltate pentru a putea elimina cat mai mult aberatiile optice si a oferi ochiului uman un camp de progresie performant. Un camp ce va oferi un confort sporit, o claritate buna si o acomodare usoara.

VariluxS

Tehnologii folosite:

  • Nanoptix,o revolutie in tehnologia lentilei , ce elimina in mod virtual efectul de ” aberatii optice ” pentru un echilibru in miscare mai bun.
  • Synchron Eyes, o revolutie in designul lentilei , ce optimizeaza campurile vizuale binoculare pentru un unghi vizual cat mai larg.
  • Varilux 4D ,vederea cu ambii ochi ofera numeroase avantaje, in comparatie cu vederea monoculara : un camp vizual mai larg, o performanta mai buna din punct de vedere al detectarii sau al diferentierii vizuale, o perceptie 3D mai buna si o pozitionare mai precisa a obiectelor in spatiu.

Gama Varilux S Series cuprinde trei tipuri de lentile: Varilux S 4D, Varilux S f-360, Varilux S Design. Lentilele progresive Varilux S 4D de la Essilor sunt complet personalizate si adaptate purtatorului, oferindu-i acestuia o vedere instantanee fara limite.

Varilux E Series, noua lentila din familia Varilux Series, este inspirata direct din Varilux S Series, pentru ca toata lumea sa se poata bucura de o vedere buna si o adaptare usoara! Cercetatorii Varilux au confirmat faptul ca imaginea deformata este principala cauza pentru dificultatea de adaptare cu lentilele progresive. De aceea au dezvoltat Swim Control Technology (Tehnologia de Control al Efectului de ‘‘Valuri’’), pentru a reduce acest efect si astfel deformarile imaginii.

VariluxELa fel ca Nanoptix, Swim Control deriva dintr-o calculare multi-patentata bazata pe micro-elemente. Aceste micro-elemente sunt folosite pentru a gestiona aditia lentilei, independent de curbura acesteia.
Atunci cand aditia lentilei creste, curbura lentilei descreste. si deoarece curbura lentilei descreste, geometria lentilei este perfect controlata pentru a reduce efectul de ‘‘valuri’’.

Intr-adevar, intreaga lentila poate provoca efectul de ‘‘valuri’’, insa zona periferica este cea mai afectata. Astfel zonele laterale ale lentilei sunt calculate cu acelasi nivel de precizie ca si Nanoptix, in timp ce restul lentilei este calculat mai puţin sofisticat, motiv pentru care compilarea este mai usoara.

Rezultatul Swim Control: eficienta lentilei asupra efectului de ‘‘valuri’’ depinde de nivelul de precizie al lentilei. Cu cat calculul este mai precis, cu atat efectul de ‘‘valuri’’ este mai redus.

Pentru a se adapta perfect la diferitele necesităţi vizuale, Varilux a creat Varilux Ipseo, lentile progresive revoluţionare şi inovatoare, pentru un echilibru deplin.

Varilux Ipseo New Edition, oferă şi mai multă personalizare. Pentru o adaptare perfectă, lentilele iau în considerare nu numai strategia vizuală, ci şi parametrii de purtare şi distanţa de lectură. În plus, ele dispun de un stabilizator de imagine integrat, al cărui scop este să corecteze distorsiunile optice. Datorită acestuia, Varilux Ipseo New Edition oferă garanţia unei vederi dinamice, din ce în ce mai performante.

Cu Varilux Ipseo New Edition:

  • Puterea suplimentară pentru vederea aproape este repartizată în mod variabil pe suprafeţele anterioare şi posterioare ale lentilei, în funcţie de strategia vizuală a celui ce poartă ochelarii.
  • Sunt luaţi în considerare parametrii de purtare individuali şi distanţa de lectură.

Stabilizatorul de imagine oferă un confort vizual de neegalat.

Varilux Confort este o lentilă progresivă care conferă celui care o poartă o vedere naturală datorită designului său brevetat, ce respectă ergonomia vizuală. Oferă un câmp larg pentru vederea de aproape. Varilux Confort răspunde aşteptărilor  prezbiţilor care vor să aibă o vedere clară şi o adaptare uşoară şi rapidă. Confort in toate situatiile!


Tratamente Essilor ce pot fi aplicate lentilelor progresive

Prin aplicarea pe suprafaţa lentilei, tratamentul creşte confortul vizual şi protejează lentila de factori ce pot afecta claritatea vederii.

optifog-mainOptifog Lentilele anti – aburire Optifog de la Essilor. Inconvenientul aburirii ochelarilor este de domeniul trecutului. Factorul de Protectie Solara impotriva radiatiilor UV este de 25.

 
 
 
crizalUVCrizal Alizé UV Crizal Alize UV oferă cel mai ridicat Factor de Protecţie Solară pentru Ochi pentru protecţia de zi cu zi a ochilor purtătorilor.
 
 
 
 
PageIcon_Crizal_Forte_UVCrizal Forte UV Crizal Forte UV oferă cel mai ridicat nivel de protecţie împotriva radiaţiilor UV dăunătoare pe ambele suprafeţe ale lentilelor.

 

 

PageIcon_Crizal_Alize_UV Crizal Alizé UV Crizal Alize UV oferă cel mai ridicat Factor de Protecţie Solară pentru Ochi pentru protecţia de zi cu zi a ochilor purtătorilor.
 
 
 

PageIcon_Crizal_Easy_UVCrizal Easy UV
 Crizal Easy UV oferă cel mai ridicat Factor de Protecţie Solară pentru Ochi pentru protecţia de zi cu zi a ochilor purtătorilor.

 

 

PageIcon_Crizal_Sun_UV

Crizal Sun UV În timp ce ochelarii de soare obişnuiţi reflectă o parte din radiaţiile UV pe partea concavă a lentilei, Crizal Sun UV este special conceput pentru a elimina radiaţiile UV şi lumina vizibilă reflectată în ochi.

 
 
 
PageIcon_TrioTrio Clean Recomandat pentru toată lumea in special pentru cei ce muncesc in faţa ecranului şi cei ce conduc noaptea.

 

 

Crizal Prevencicrizal-prevenciaa

  • Este noul tratament de la Essilor, care poate preveni imbatranirea prematura a ochilor, filtrand in mod selectiv lumina daunatoare.Acesta reduce expunerea la lumina albastra-violet, sporind in mod semnificativ rata de supravietuire a celulelor retinale.
  • Contribuie la mentinerea starii generale de confort, lasand sa treaca lumina vizibila esentiala.
  • Previne aparitia degenerescentei maculare.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.