Lentilele Essilor Eyezen

Essilor_EyezenIn prezent, peste 90% dintre persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani folosesc mai multe ecrane in acelasi timp. Adica se uita la televizor, lucreaza pe calculator si isi verifica telefonul din cand in cand.

Petrecem mult timp in fata diferitelor ecrane si trecem de la un dispozitiv electronic la altul.

Folosim telefonul mobil la o distanta noua si mai apropiata de ochi, in medie 33 cm, fata de 40 cm care este distanta la care citim o carte. Acest fapt arata ca obiceiurile noastre vizuale se schimba, iar ochii trebuie sa se concentreze in mod intensiv si repetat la distante diferite.​

Purtatorii de ochelari prezbiopi spun ca trebuie sa faca eforturi pentru a citi caracterele mici si ca ii dor ochii de la lumina ecranului. Viata pe care o ducem, fiind aproape in permanenta in fata unui ecran, este destul de obositoare pentru ochii nostri.

Eyezen sunt lentile digitale concepute pentru o viata mereu conectata, ce asigura o relaxare a ochilor in prezent dar si o protectie a sanatatii vizuale in viitor.

​​​Bazate pe cercetari extinse ale Essilor, acestea se bazeaza pe doua tehnologii:tehnologia Eyezen Focus   ce aduce un plus de putere optimizata in acord cu profilul purtatorului, in partea inferioara a lentilei pentru a sustine efortul ocular in focalizarea la distante foarte mici necesare pentru dispozitivele manevrate.

A doua este Light Scan,o tehnologie unica de  filtrare a luminii avand la baza inovatia Crizal Prevencia, care protejeaza ochii de lumina albastru-violet daunatoare emisa de ecranele digitale.

Essilor Eyezen se produce in diferite variante. Essilor Eyezen este optimizat pentru purtare permanenta, suportand efortul de focalizare a trei grupe de varsta: 20-34 ani, pre-prezbiopi la 35-44 ani si prezbiopi la 45-50 ani.

Varilux Eyezen reprezinta o solutie alternativa pentru prezbiopi.

Aceste lentile sunt disponibile acum cu un nou parametru exclusiv: DISTANTA PANA LA ECRANUL DE LUCRU

  • Este distanta dintre pacient si ecranul de calculator
  • A fost introdusa pentru optimizarea vederii intermediare, cu completa personalizare a cresterii si descresterii de putere.

Toate lentilele Varilux Eyezen sunt comandate cu valorile pentru vederea la distanta si aditie. Variatia de putere este calculata automat in functie de reteta pacientului.

Avantajele purtatorului cu gama Eyezen:

  • Reducerea oboselii vizuale in fata ecranului de calculator
  • Usurinta in citirea caracterelor mici
  • O postura naturala a prezbiopilor in fata tabletei sau a smartphone-ului.

Toate lentilele Eyezen sunt disponibile si cu optiunile de personalizare f-360 si Eyecode. Experienta utilizarii mai multor ecrane in acelasi timp nu a fost niciodata mai relaxanta pentru ochii prezbiopilor!

Focalizarea naturala este de cele mai multe ori suficienta pentru a vedea clar aproape, dar folosirea caracterelor pe ecrane necesita eforturi mai mari de focalizare. De aceea Essilor a creat cea mai noua inovatie ca parte a gamei Eyezen:

O tehnologie exclusiva de distribuire a puterii:

  • Putere mai mare optimizata in functie de profil in partea inferioara a lentilelor.
  • Focalizare ajutatoare repetata si intensa, necesara pentru utilizare in fata ecranelor.

Variante

Varilux_eyezen

Lentilele Eyezen reprezinta cea mai noua inovatie Essilor, asigurand relaxarea oculara si contribuind la protectia sanatatii vizuale pe termen lung.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.