Lentilele Interoptik SuperBlue ExtraClar

Interoptik SuperBlueInteroptik SuperBlue-UVDispozitivele digitale moderne(monitoare,tablete sau smartphone-uri) creeaza un exces de lumina albastra.Utilizarea intensa a acestora inseamna expunere excesiva la lumina albastra, fapt ce duce la tensionarea ochilor si dereglari ale ritmului circadian, responsabil cu somnul linistit.

Efectele pot fi daunatoare, in special in cazurile persoanelor care sufera de afectiuni ale retinei. Avand la baza 12 ani in producerea lentilelor cu filtru PC pentru calculator, Interoptik a dezvoltat noul tratament SuperBlue ExtraClar, care filtreaza excesul de lumina artificiala albastra. Filtrarea eficienta a luminii albastre s-a obtinut prin modificarea reflexiei reziduale a tratamentului antireflex pentru a atinge varful de reflexie la nivelul maxim daunator de 430 nm(conform standardului ISO).

Noul tratament SuperBlue ExtraClar ofera echilibrul perfect intre filtrarea eficienta a luminii albastre in exces, pe de o parte,si un nivel suportabil al reflexiilor, pe de alta parte. SuperBlue ExtraClar ofera contrast marit, claritate superioara si protectie la lumina albastra fara aplicarea unui filtru de culoare pe lentila. Nivelul optim de reflexie, precum si perceptia naturala a culorilor sunt caracteristicile unice care diferentiaza noul tratament SuperBlue ExtraClar de alte solutii existente.

Proprietati:

  • SuperBlue ExtraClar-tratament SuperAntireflex cu protectie fata de lumina albastra
  • Extra-Hard-tehnologie lac multi-strat , rezistenta crescuta la zgarieturi
  • Antistatic-respingerea prafului
  • SuperHydrofobic-tratament pentru intretinere usoara, respinge apa
  • Oleofob-respinge murdaria si grasimea
  • Antiaburire-compatibil cu laveta Rodenstock FogFree
Bookmark the permalink.

Comments are closed.