Lentilele OptiFog™ de la Essilor

optifog_lentileDiferențele de temperatură dintre exterior și interior din anotimpul rece pot crea neplăceri purtătorilor de ochelari, din cauza aburirii lentilelor. Acest lucru se întâmplă întotdeauna prin trecerea de la un mediu rece la unul cald.

Aburirea reprezintă vaporii de apă ce se condensează în picături foarte fine pe suprafața lentilei, fapt care limitează considerabil vederea și poate reprezenta și o problemă de siguranță.

Essilor, lider mondial în fabricarea lentilelor de ochelari, a găsit o soluție la această problemă și a creat OptiFog, o descoperire revoluționară de combatere a aburirii lentilelor de ochelari, rezultat al muncii  departamentului de Cercetare și Dezvoltare.

Optifog este cea mai bună și durabilă protecție împotriva aburirii lentilelor. Lentilele OptiFog™ au un tratament unic care împiedică aburul să obstrucționeze vederea, oferind purtătorilor de ochelari o vedere clară, fără distorsiuni sau pierdere a contrastului. Lentilele OptiFog™ se folosesc împreună cu laveta  OptiFog Smart Textile, pentru o distribuție uniformă a picăturilor de apă, formând o peliculă de apă invizibilă ce se va evapora ulterior.

Suprafața lentilelor se șterge ușor cu o microfibră, având grijă să acoperim cu soluție toată suprafața lentilei. Cu OptiFog™ purtătorii de ochelari vor descoperi că vederea lor devine perfectă, fără urmă de aburire timp de o săptămână. OptiFog™ este disponibil pentru lentile incolore, fotocromatice și de soare, din plastic, policarbonat sau lentile cu indice de refracție ridicat.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.