Lentilele ZEISS DriveSafe pentru conducere auto în siguranță și cu siguranță

Cu lentilele ZEISS DriveSafe, ZEISS introduce o nouă categorie de lentile pentru utilizare de zi cu zi. Acestea sunt special concepute pentru a satisface nevoile vizuale ale persoanelor care doresc să se simtă în siguranță și mai confortabil atunci când conduc autovehicule cu lentilele lor de zi cu zi. Lentilele ZEISS DriveSafe sunt disponibile atât ca lentile monofocale cât și ca lentile progresive.

zeiss-drivesafe-lumina_slaba

Vedere mai bună în condiții de lumină slabă, pentru conducere auto mai sigură și mai confortabilă.

zeiss-drivesafe-noapte

Efect de strălucire redus pe timpul nopții, de la farurile autovehiculelor care circulă din sens opus sau de la iluminatul stradal.

zeiss-drivesafe-stralucire

Vedere perfectă a șoselei, tabloului de bord, oglinzii retrovizoare și oglinzilor laterale.

ZEISS a dezvoltat o soluție formată din 3 elemente pentru lentilele de zi cu zi, care fac conducerea auto mai sigură şi mai confortabilă:

Vedere mai bună în condiții de lumină redusă – Tehnologia ZEISS Luminance Design™

ZEISS a dezvoltat noua tehnologie Luminance Design™, care ia în considerare diferite condiții de lumină și dimensiunea pupilei ochiului, pentru a îmbunătăți designul lentilelor, în scopul obținerii vederii naturale în orice moment. Tehnologia Luminance Design™ încorporează dimensiunea pupilei ochiului pentru conducere auto în condiții de iluminare redusă și optimizează designul lentilei în concordanță cu aceasta: dimensiunea pupilei utilizată în algoritmii de optimizare este de 5 mm pentru lentilele monofocale și 4,3 mm pentru lentilele progresive. Ca urmare, purtătorii beneficiază de vedere îmbunătățită în condiții de iluminare redusă.

Efect redus de strălucire pe timpul nopții – Tratament ZEISS DuraVision DriveSafe

La conducerea auto pe timpul nopţii, lumina puternică a farurilor autovehicolelor care circulă din sens opus este deranjantă, în special a farurilor cu xenon sau LED. Acest efect de strălucire prezintă un risc, deoarece reduce vizibilitatea obiectelor şi sensibilitatea ochiului la contrast. ® Tratamentul DuraVision DriveSafe reflectă parțial aceste lungimi de undă, astfel că se reduce efectul de strălucire cu până la 64% față de tratamentele antireflex premium.

Vedere perfectă a șoselei, tabloului de bord și a oglinzilor – Lentile cu design ZEISS DriveSafe

Pentru ca purtătorii de lentile progresive să poată focaliza rapid privirea între șosea, tabloul de bord și oglinzi, ZEISS a dezvoltat noile lentile progresive DriveSafe. Acestea au zonele vizuale pentru vedere la depărtare și la semi-distanță optimizate, reducând nevoia mișcării orizontale a capului.

  • Vedere dinamică cu focalizare rapidă de la șosea la tabloul de bord și la oglinzi
  • Zonă de vedere la apropiere ideală pentru activitățile de zi cu zi

zeiss-drivesafe-condus

Zonă vizuală la semi-distanță cu până la 43% mai largă, pentru focalizare rapidă între tabloul de bord și oglinzi și zonă vizuală la depărtare cu până la 14% mai largă pentru vedere bună și de ansamblu a șoselei.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.