Proclear Multifocal Toric – Cooper Vision

9129-proclearmultifocaltoric-6erDacă ai astigmatism, experimentezi o distorsionare a vederii în plus față de vederea încețoșată. Acest lucru poate apărea odată cu vârsta.

În jurul vârstei de 40 – 45 de ani se poate întâmpla ca vederea să devină neclară când privim obiectele din apropiere. Caracterele dintr-un ziar sau dintr-un menu pot să nu mai fie așa de clare cum ar trebui.

 Acest lucru face parte dintr-un proces normal de îmbătrânire a ochiului. Pentru a corecta această problemă, numită “presbiopie,” poți purta ochelari bifocali sau progresivi, sau să te bucuri de confortul și libertatea oferită de lentilele Proclear® multifocal toric.

 Cu lentilele de contact Proclear multifocal toric vei avea vederea clară la toate distanțele. Te vei bucura de libertatea pe care ai căutat-o întotdeauna—dacă citești un email pe telefonul mobil, lucrezi la computerul tău, sau încerci să citești un afiș aflat la depărtare. Și pentru că acestea sunt lentile zilnice, vei avea mereu o lentilă nouă în fiecare zi—în mod clar un avantaj pentru ochii sensibili și care suferă din cauza alergiilor.

Aceste lentile de contact multifocale mențin hidratarea, chiar și după 12 ore de purtare—un lucru foarte important pentru cei care suferă de sindromul ochi uscat.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.