Rame din titan Charmant-Z

charmantColecția de ochelari Charmant-Z este una din licențele proprii fabricantului japonez Charmant Group, fiind poziționată în segmentului mass market premium și adresându-se publicului masculin. Monturile Charmant-Z sunt expresia unui concept unitar de design ce combină performanțele Excellence Titan, cel mai performant aliaj de titan realizat de Charmant, cu dezideratele frumuseții funcționale pentru a oferi purtătorilor o imagine atemporală, precum și o inegalabilă fiabilitate și confort.

Minuțiozitatea japoneză excelează în realizarea unor subansamble fine și delicate, unele din ele realizate prin microsuduri cu laser de înaltă precizie. În oricare montură Charmant, totul este proiectat și executat astfel încât structura să fie robustă, ușoară, flexibilă și să asigure un confort maxim în purtare.

Plecând de la premisa că lumea se află într-o continuă evoluție, specialiștii mondiali ai titanului au reinventat brațele ochelarilor. Toate monturile ce compun Excellence Titan Line sunt echipate cu un sistem flexibil compus din 3 segmente din Excellence Titan, articulația inteligentă Links Function fiind brevetată la nivel mondial. Excellence Titan combină ușurința excepțională specifică titanului cu înaltă flexibilitate a materialelor înzestrate cu memoria formei, fiind cel mai confortabil dintre aliajele pe bază de titan pe care Charmant Group îl oferă astăzi clienților săi.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.