Tratamente antireflex premium ZEISS

antireflex_premium_ZEISSDuraVision Platinum

Cel mai performant tratament pentru lentile ZEISS marcate din material plastic. DuraVision Platinum conferă o duritate mult sporită lentilelor datorită bombardării tratamentului cu nanoparticule (ioni) care măreşte foarte mult duritatea, compactează şi ordonează straturile tratamentului. Tratamentul DuraVision Platinum conţine:

  • tratament de durificare antizgârietură
  • tratament antireflex în 7 straturi cu nuanţă albăstruie deosebit de aspectuoasă, care conferă transparenţă maximă
  • tratament hidrofob-oleofob care reduce la minim aderenţa picăturilor de apă şi a murdăriei pe suprafaţa lentilei, şi uşurează curăţirea acesteia
  • tratament antistatic foarte performant care disipă energia statică acumulată pe suprafaţa lentilei prin ştergere, şi împiedică depunerea prafului şi a murdăriei pe suprafaţa lentilei
  • Lentilele de ochelari Zeisscu tratamentul DuraVision Platinum sunt cele mai rezistente lentile Zeiss create vreodata.

DuraVision Silver

Cel mai nou tratament pentru lentile ZEISS marcate din material plastic. Prezintă toate caracteristicile tratamentului DuraVision Platinum, cu excepţia tratamentului de superdurificare, care în cazul DuraVision Silver este unul normal.

DuraVision Back

Cel mai performant tratament pentru lentile ZEISS marcate din material plastic colorate:

  • tratament DuraVision cu toate componentele lui pe suprafaţa interioară a lentilei (cea concavă),
  • tratament de durificare şi tratament de întreţinere uşoară pe suprafaţa anterioară a lentilei.

DuraVision Mirror

Tratament DuraVision pentru lentile din material plastic colorate ZEISS care în plus faţă de DuraVision Back oferă un tratament „oglindă“ cu nuanţă gri-argintiu pe suprafaţa anterioară a lentilei.

DuraVision DriveSafe

Tratament pentru lentilele monofocale şi progresive ZEISS DriveSafe, lentile care se adresează unui procent de 83% dintre purtătorii de ochelari care şi conduc autovehicule. Tratamentul DuraVision DriveSafe reduce cu până la 64% efectul perceput de strălucire, provenit de la farurile autovehicolelor care circulă din sens opus şi de la iluminatul stradal pe timpul nopţii

DuraVision BlueProtect

Cel mai nou tratament pentru lentile ZEISS din material plastic care oferă protecţie împotriva luminii albastru-violet. Tratamentul DuraVision BlueProtect reflectă parţial lumina albastru-violet împiedicând-o să intre în ochi şi se adresează în special persoanelor care sunt expuse la lumina albatru-violet provenită de la ecrane TV, tablete, monitoare, smartphone-uri, iluminat cu LED, dar şi celor care desfăşoară activităţi în interior şi nu poartă ochelari cu lentile color sau fotosensibile.
Marea majoritate a lentilelor cu tratamete de pe piață au reflexia reziduală a tratamentului de culoare verde. Tratamentele premium DuraVision ZEISS au o reflexie reziduală albastră.

statistica_zeiss

Bookmark the permalink.

Comments are closed.