Zeiss Photo fusion

Zeiss Photo fusionLentilele fotocromatice moderne ca PhotoPhusion de la Zeiss, sunt potrivite pentru toate conditiile de lumina.Ele fac folosirea ochelarilor permanenti mai comfortabila, oferind totodata protectie UVA si UVB  100%. Potrivite atat in zile innorate cat si in zile insorite protejeaza ochii de radiatiile UV prezente indiferent de intensitatea soarelui.

Lentilele se adapteaza rapid la orice conditii de iluminare: soare puternic, lumina de interior, dar si zile innorate.In exterior se coloreaza devenind ochelari de soare, in interior sunt transparenti,

Lentilele PhotoPhusion de la Zeiss reactioneaza de doua ori mai repede de la nuanta inchisa la transparenta decat celelalte lentile fotocromatice de la Zeiss, lasand sa treaca spre ochi numai cantitatea de lumina necesara.Schimbarea nuantei se face atat de repede incat purtatorii ochelarilor nu o percep.

Lentilele PhotoPhusion se pot monta pe orice rama, fiind disponibile si in varianta policabonat, monofocale sau progresive.

Caracteristici

  • reactivitate marita la conditiile de iluminare, rapid colorate,rapid incolore
  • lentile recomandate pentru purtarea de zi cu zi
  • vedere excelenta in orice conditii de iluminare
  • protectie UV 100%
  • claritate in interior, inchidere in exterior-transmitanta 9%(11% cu antireflex) la 22 grade celsius
  • vedere confortabilă în interior şi în aer liber
  • culori atractive

Secretul din spatele tehnologiei PhotoFusion este molecula fotosensibilă patentată, care răspunde mai eficient la lumină, se închide cu până la 20% mai rapid decât lentilele fotocromatice existente până acum în gama de lentile de la Carl Zeiss Vision, şi se deschide de 2 ori mai rapid. Prin aplicarea acestei tehnologii inovatoare lentilelor de la Carl Zeiss Vision, a fost posibilă crearea unor noi generaţii de lentile fotosensibile din material plastic, mult mai performante: PhotoFusion, de la Carl Zeiss Vision..

Zeiss Photo fusion_demo

Bookmark the permalink.

Comments are closed.